søndag den 11. februar 2007

Nye syslerier

Hvad synes I om ham her?

Jeg synes dæleme at han klarede det godt. Sikke en energi og glæde og sikke et show han leverede. Rigtig godt gået Peter.

Jeg fik lavet de 2 fastelavnsdragter færdig til i onsdags (sådan lige med nød og næppe). Jeg fik en gave af min søde svigerinde for arbejdet. Det var et gavekort hertil og det er selvfølgelig allerede brugt til denne bog.
Det er ren hygge at kigge i den, og der er rigtig mange af de ting der er i bogen, som jeg skal i gang med at lave. Jeg er helt vild med Tone Finnangers ting. De er søde og lidt naive, og så har hun en skøn måde at sætte stofferne sammen på.Jeg er godt i gang med mit hæklede tæppe, men det kommer til at tage lang tid at gøre færdigt, og der går godt nok en del garn til (nå ja, det var jo også det der var meningen). Jeg har fået ideen herfra. Da jeg bare hækler der-ud-af, er bredden på bølgerne ikke lige stor, for tit hækler jeg bare til garnet er brugt op. Farvevalget er også noget tilfældigt, og selve skønheden kan diskuteres, men det bliver helt sikkert varmt.
Mønsteret kan hentes herfra. Det hedder bølgemønster. Til forskel fra Nurhanne, har jeg hæklet 5 masker i stedet for 4 mellem de 3 masker der enten skal hækles sammen eller hækles i samme maske. Derfor er mine bølger lidt længere end hendes.


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Britta

Hvordan får du de striber til at blive zig zag, jeg har en del bomuldsrester, som jeg længe har villet lave til et zig zag tæppe, har haft et fra min mormors tid, men har det desværre ikke mere.
kh Lone

Britta T sagde ...

Hej Lone.
Nu har jeg sat et link ind i dagens tekst, så du kan få vejledning til mønsteret.
Håber du kan bruge det.
Hilsen Britta

Anonym sagde ...

Hej Britta
Tusind tak for hjælpen. Der var jo mange sjove mønstre, så nu kan jeg komme igang med at bruge alle mine rester på et bølgemønstret/zig zag mønsteret tæppe.
Hilsen Lone

Liselotte sagde ...

Hold da op, Britta - vi er blevet forfaldne, os to ;-)