lørdag den 24. februar 2007

Hurra

I dag fylder Anders 10 år. Han blev vækket med morgensang og gave. Det var en længe og højt ønsket mobiltelefon. Den er blevet undersøgt og brugt hele dagen. Han skulle have haft gæster, men pga. isslaget var der ingen der turde vove sig ud på de fynske veje. Vi har så haft en stille og rolig dag, og først i morgen får han besøg. Det er han ikke utilfreds med.I går bagte jeg shokoladekager.
Det blev til en 3-dobbelt portion, for der ryger en del når de skal prøvesmages, og der skulle gerne være nogle tilbage til fødselsdagsgæsterne.


Hele vores udendørs verden havde fået glasur på i dag, og den gamle smukke hængebirk vi har stående i haven, knagede og bragede når dens tynde grene bevægede sig i blæsten. Vi var løbet tør for vejsalt, som der ellers var hårdt brug for til fortov og indkørsel. Filtersalt til opvaskemaskiner kan dog heldigvis også bruges.

Der hang små istapper ned fra tagene på mit hobbyhus og børnenes legehus. De var fine, og jeg skyndte mig at tage billeder af dem, for når drengene ser sådan nogle, "eksisterer" de ikke ret meget længere.

Ingen kommentarer: