lørdag den 13. januar 2007

Stille før stormDet har været sådan en smuk dag i dag. I nat troede vi, at taget var ved at lette, men her til formiddag tittede solen frem, og den var en længe ventet og meget savnet gæst. Nu er den desværre gået ned, men jeg nåede at få et sidste glimt af den, og ville lige forevige den, som et bevis på at den rent faktisk var fremme i dag.


Jeg tog samtidig et billede af de små erantiser, der kigger op af jorden i vores indkørsel nu. Bare de ikke får sig en grim overraskelse i form af sne og frost. Det er skisme svært ikke at få en snert af forårsfonemmelse.

Vi har samlet noget energi i løbet af dagen, og ruster os til nattens stormvejr. Jeg håber virkelig ikke det bliver alt for voldsomt, for taget på mit lille hobbyhus sidder lidt løst.


Jeg har tabt 2½ kilo i løbet af den sidste uge, så min kur starter godt (tak til dem her). Jeg går ikke rundt og er sulten, og det er faktisk ganske almindeligt mad jeg spiser, så resten af familien spiser det samme som mig, dog med sovs til. Slik er heller ikke forbudt, men bliver dog kun spist om fredagen, når børnene går i gang med deres ugentlige slikorgie til Disney-show.


Jeg nærmer mig slutningen på mit første projekt (af de 12). Jeg kan som tidligere nævnt ikke vise arbejdet her på bloggen endnu, men det kommer når den er blevet afleveret til rette vedkommende.

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Hej Britta :-)
Så skal du da lige have en hilsen her på bloggen, og jeg kan se at I har haft ligeså godt vejr som herover vestpå, men som du skriver er det nok stilhed før stormen...
Tillykke med det flotte vægttab, og forsat god weekend :-)
Knus fra
Dorthe