tirsdag den 1. maj 2007

Jeg vandt

I går aftes var jeg til perleaften (med perler og sten herfra) i Tarup centeret. Der var en overflod af ferskvandsperler i alle størrelser, former og farver. Vi fik et lille foredrag om, hvordan disse perler "avles" og derefter behandles før vi kan hænge dem om halsen. Der blev afholdt en konkurrence, hvor man skulle gætte, hvor mange perler der var i et stort glas fyldt med perlekæder. Gæt hvem der vandt (nå ja, det har jeg vidst afsløret). Der var vidst 1.439 perler og jeg gættede på 1.256, og kom dermed nærmest det rigtige tal. Jeg vandt denne skønne halskæde i oxyderet sølv med grønne ferskvandsperler og (tror jeg nok) små grønne peridot-perler.


Denne pakke (herfra) kom med posten i dag, så nu kan jeg gå i gang med at filte igen. Der er 13 bundter med sydamerikansk merinould og 8 bundter med karteflor. Kartefloret skal bruges til blomster og lignende småtterier, mens merinoulden er til tasker og punge.

4 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Hvor var du heldig at du sådan vandt..
Og dejligt med en ny forsyning uld, glæder mig til at se hvad det ender som.
Og tak for opskriften, og smykkerne..det er lige som jeg forventede!! - så det er ikke sidate gang jeg handler hos dig:-)

Karen S sagde ...

Tillykke med gevinsten! Og sikke dog en fangst af uld og lækkerier... blev selv helt lækkersulten (må ha uld, må ha uld!).

Glæder mig til at se, hvad det bliver til.

Kh Karen S

Losarinas mor sagde ...

Tillykke med gevinsten!
Glæder mig til at se, hvad du får ud af al den lækre uld!

Sylvia sagde ...

Du var da en heldiggris!!! For et flott smykke!
Og all den deilige ull!!! Hva er karteflor?

Oppskriften jeg fikk av deg, var helt uleselig, så jeg næyer meg med filtingen min, og å se på alt det fantastiske du laver!