lørdag den 19. maj 2007

Flere smykker

Der er blevet fremstillet lidt flere smykker i løbet af denne lille ferie. Nogle af dem kommer ind på min smykkeside.


Ellers bliver der hæklet på bølgetæppet. Det er 180 cm bredt og indtil videre 75 cm langt. Jeg har virkelig fået min sag for med det tæppe. Puuuh, det tager lang tid at lave.


Jeg har endelig fået et højbed til mine krydderurter. Husbonden har købt lærketræ, og har derefter samlet beddet. Det er 1 x 2 meter, og lige tilpas stort til vores behov.
Jeg har plantet salvie, oregano, kamille, purløg, kruspersille, citrongræs, rosmarin og mynte. Jeg skal også have plantet noget timian og citronmelisse. Jeg har forspiret en del basilikum, men det skal stå inde i drivhuset. Senere skal det bruges til hjemmelavet pesto, som skal nydes enten på pasta, eller smøres på bagerens gode italienske flütes. Uhhhhhmmm jeg glæder mig.


4 kommentarer:

HANNE sagde ...

Det er bare så dejligt med højbede, husk at give ham et knus, du bliver glad for det :-)

Sylvia sagde ...

Så fint urtebed du har fått deg! Min nabo har 4 av slike, som jeg kan titte ned på, og jeg ser det vokser der, dag for dag!

Flotte smykker du har laget. Jeg forsøkte meg en gang, men fant ut at jeg manglet tålmodighet for det........!

Britta sagde ...

Ja Hanne jeg skal nok give ham et knus, og så får han da også lov til at nyde den forbedrede smag, når jeg bruger af urterne ;-)

Sylvia, jeg håber også at urterne i mit bed vil gro godt, de har i hvert fald fået noget rigtig godt jord. Det er vidst OK at du vælger smykkerne fra, du har jo så mange andre ting du er super god til :-)

Tina Olsen sagde ...

hvor ser det bare lækkert ud ,Britta..så kan du lige futte ud og hente grønt..man burde jo tage sig sammen, for jeg elsker det, men jeg er så dårlig til at passe det!!Jeg er også helt tosset med basilikum..uhm..