torsdag den 8. marts 2007

Bølgetæppe nr 2.......er undervejs. Bølgerne er lidt mindre og lidt smallere, og der er flere farver på. Tæppet bliver ikke helt så stort som nr. 1, men det skal nok blive brugt lige så flittigt. Der kan godt blive lidt kamp i sofaen når drengene ikke kan blive helt eninge om, hvem der har retten til tæppet, så det problem regner jeg med bliver løst, når der er et tæppe til hver.


Der er også blevet produceret lidt smykker, for posten kom med nye forsyninger i dag, og nogle af tingene skulle afprøves med det samme. Jeg venter på en pakke fra USA med perler. Det er altid en stor fornøjelse, at skulle pakke så mange fine ting ud, som jeg har bestilt derfra. Forsendelsen er ca. 14 dage undervejs, og det er MEEEEEGET lang tid at vente.

Her er et billede af dagens arbejde. Billedet blev ikke så godt selvom det er taget udenfor i dagslys. Øreringene af akvamarin svarowskikrystaller er jeg selv lidt forelsket i, så måske lander de i min egen samling. Jeg er blevet meget glad for at fremstille smykker af svarowski-krystaller. De har en fantastisk glans og virker lette, fordi de er helt eller delvist gennemsigtige.

Hals"kæderne" er lavet i glas og lædersnørre. Det giver et lidt råt og uformelt smykke når der benyttes læder i stedet for en almindelig kæde, hvilket jeg godt kan lide, især da jeg ikke er til det alt for pyntede til hverdag.

Jeg skynder mig at lægge billeder af smykkerne ind på min smykkebix-side.

5 kommentarer:

Britta sagde ...

kender du denne butik?

http://www.sayila.nl/index.asp

Jeg tror snart jeg skal have noget derfra :-)

bittestrik sagde ...

Ja jeg har kigget på siden et par gange for lang tid siden. Der er mange rare sager,som jeg også godt kunne bruge.
Tak fordi du huskede mig på at den eksisterer.
Hilsen Britta T.

Tina sagde ...

Tæppe nr TO!!!!???? hold da op du er flittig *griner*

aaii jeg er også helt vild med de glashjerter du har lavet smykker af :):) Jeg har dem både som armbånd og halskæder ;)

bittestrik sagde ...

Flittig? ja, måske, eller også er jeg bare blevet afhængig af tæppehækling :-)
Det smitter jo som bare pokker det hækleri (har jeg set på bloggene rundt omkring).
Glashjerterne er blevet meget populære, og jeg er også selv faldet for dem. Nu er de heldigvis ved at komme ned på en pris, hvor man har råd til at købe dem.

Losarinas mor sagde ...

Tak for din hilsen!
Tæppe nr 2...... Respekt!
KH Miri