søndag den 3. december 2006Her sidder Anders og viser nissemusene frem. Det er 5 år siden de blev strikket, og det er de nisser børnene har haft sværest ved at holde fingrene fra. Der er lavet nogle ekstra som er blevet givet væk eller solgt.

Jeg kan (som det tydeligt fremgår) igen sætte billeder ind på min blog, tak til medlemmer af webstrikkerne for hjælpen med mit problem, hvad skulle jeg dog gøre uden jer.

Jeg har været til familiefødselsdag i dag, så det er ikke så meget håndarbejde det er blevet til, men latifa var dog med til lidt eftermiddagskaffestrik. Jeg har fået en del Familie Journal blade med hjem fra svigermor, og jeg glæder mig til at kigge i dem og måske finde nye ideer til strikkeprojekter.

I morgen skal jeg med Rasmus i skole og lave julepynt sammen med hans klasse. Vi forældre er velkomne, men vi skal have juleslik med til de andre, så der er altså ikke helt gratis adgang :-) Rasmus synes det er vildt fedt at mor skal med i skole. Det vil jeg så nyde, for om få år er han nok ikke så vild med det. Han er en rigtig mors dreng, og kan næsten ikke få nok at at hygge sammen med mig. Han er også en hyppig gæst i mit hobbyhus. At han så kan bruge alle mine materialer til et eller andet må jeg jo finde mig i. Nogle gange overrasker han mig med det han får fremtryllet, han har i hvert fald mange ideer, så jeg løber nok tør for materialer før han løber tør for ideer.

2 kommentarer:

Sus sagde ...

Hej Britta,
Fint at du er med billeder igen, og fint med flere webstrikkere på Fyn, vi er ikke så mange ihvret fald ikke så aktive. Komer du ind i mellem på Badstuen om torsdagen?, eler kunne du tænke dig at mødes til Strik-inn.
Mange hilser,
Sus, Basselund på Vestfyn, mellem Glamsbjerg og Årup.

Trine Als sagde ...

Hmm måske har billedet været der, men nu er der bare et rødt kryds... Mon det er hos dig eller mig der er en drillenisse?