søndag den 11. november 2007

Vinterhi

Ja det er ikke fordi jeg er gået i vinterhi (selvom man måske skulle tro det). Det er mine geoginer der er blevet gravet op, og puttet for vinteren. De bliver lagt i 2 store spande og dækket med savsmuld, og så er det go´nat.


Plæneklipperen kører den sidste tur over græsplænen i år, og det bliver den sidste tur den kører i det hele taget, for den er så udtjent, at der skal købes en ny til næste år.

Blomsterkrukkerne er ribbet for blomster og havehandskerne er så slidte at de bliver smidt ud, så efterhånden er hele haven klar til at gå i vinterhi også.

Den sidste tid har jeg brugt på at færdiggøre mit bølgetæppe. Det var ellers lagt væk en overgang, for jeg var blevet noget træt af at arbejde på det, men nu er det ENDELIG færdigt. Det er 170 cm bredt og 200 cm langt. Der er brugt rigtig mange farver og jeg har overhovedet ikke regnet på, hvad det kom til at koste.
Jeg havde en del rester da jeg var færdig med tæppet, og der var garn til nogle enkelte nisser der også er hæklede.

10 kommentarer:

Tina sagde ...

Hvor er dit tæppe blevet flot :) Og det der med prisen, kigger vi ikke på, vel? ;)

Britta sagde ...

Takker.
Nej man opdager jo heller ikke at det løber op, når der bliver købt et nøgle af og til, i stedet for at købe det hele på én gang.

nettie sagde ...

Flot tæppe. Men jeg er nu osse ret vild med nisserne. De ligner sådan nogle man lige kunne bruge som julebroche.
Egen opfindelse ?? For så ku jeg da godt tænke mig en hækleanvisning.
kh hæklenovicen
nettie
Padborg

Karen S sagde ...

Hvor er det dog et flot tæppe, og sikke et arbejde.
Kan rigtig godt lide nisserne, der blev til af resterne
Kh Karen S

Britta sagde ...

Tak tak. Nej jeg kan ikke prale af at have opfundet nisserne selv, men de passede godt til resterne, og var et aldeles overkommeligt projekt.

Tina Olsen sagde ...

Næææ Britta - hvor skønt at klikke sig herind og vupti..så er der nyt;-)) - hvor jeg misunder dig din energi i havearbejdet - det må være rart at have styr på det;-))
Hvor er det bare STORT og smukt dit senge tæppe.. og søde nisser;-))

Britta sagde ...

Takker for roserne Tina. Det med energien var dog så som så med. Det var min mand der kom og hev mig med udenfor, fordi jeg i 3 uger havde sagt at jeg skulle have de knolde op, men ikke kunne tage mig sammen til det. Nu er det gjort, og det er en dejlig fornemmelse.

LiseStrik sagde ...

Nej hvor er de søde de små nisser. Må man kopiere???
KH Lise

Britta sagde ...

Selvfølgelig må du kopiere Lise. Jeg bliver kun glad når andre bliver inspireret af de ting jeg laver.

Helle sagde ...

Super søde nisser du har lavet - jeg ville ønske jeg bare kunne kopiere ud fra dit billede, men så sej er jeg desværre ikke med en hæklenål.