tirsdag den 20. november 2007

Sygemeldt.

Så kunne jeg altså ikke rigtig holde til at arbejde mere, ØV. Jeg kan bare ikke det der med stress, ikke engang den mindste smule, så nu tuller jeg rundt herhjemme igen på ubestemt tid.
Jeg har en super forstående leder (hvor heldig kan man være), og nogle dejlige kolleger, så jeg mangler ikke opbakning fra baglandet (hvortil min dejlige mand også hører).
Nå, jeg må prøve at få tildelt et fleksjob, for jeg vil gerne arbejde i det omfang jeg nu kan klare det, og jeg synes da også selv, at jeg har noget at byde på.
Der er igen kommet lidt gang i håndarbejdet, for nu kan jeg passe mine egne interesser lidt, i stedet for at ligge fladt på ryggen efter en arbejdsdag jeg ikke rigtig kan tackle. Der er også blevet overskud til at gøre rent og lave mad, så min stakkels husbond ikke bliver slidt helt i bund af at skulle klare børn, arbejde og de huslige gøremål.

6 kommentarer:

enaj sagde ...

Hej Britta
Pas godt på dig selv og rigtig god bedring.

kludemutter sagde ...

Hej Britta !
Dejligt at høre at dine omgivelser forstår dig,det betyder meget, at man ikke føgler at de syntes det er pjat. Håber du får bevilgtet flexjob, jeg har selv lige fået det. Pas nu på dig selv, der er jo en grund til du går hjemme ;) Der kan man også godt blive slit op, hvis man ikke får sagt fra og husker sig selv.

Britta sagde ...

Tak for det enaj.

Ja jeg skal nok forsøge at tage den med ro, men det kan rigtig nok være svært, for nu kan jeg jo nå en masse ting når jeg "bare" går herhjemme. Dejligt at høre at du har fået flexjob, så er det måske ikke helt umuligt for mig også :-)

Tina Olsen sagde ...

Øv Britta, det er jeg da ked af at høre;-(...
Jeg håber du snart får det bedre - men der er jo kun at vente, det er bare så vigtigt at man lytter til sin krop;-)
Go bedring søde

Britta sagde ...

Tak Tina.
Ja det er træls, men nu håber jeg, at jeg får lov at arbejde i det omfang jeg kan klare. Jeg håber ikke jeg skal kæmpe med det for længe.
Når jeg tænker på, hvor meget du knokler, bliver jeg helt svimmel :-)
Du må også passe på dig selv.
Knus

Tina Olsen sagde ...

Tak Britta..
Jeg skal prøve - men det er svært at sige nej - men ind til vidre går det fint med al mit arbejde!!!
Jeg håber det hele går op til dit bedste - knus og pas også godt på dig selv;-)