fredag den 1. juni 2007

Hjemme igen

Jeg og min familie har været på en lille ferie på Djursland, så der har været lidt stille her på bloggen. Nu er jeg hjemme igen, og i gang med håndarbejdet igen. Jeg havde kun mit bølgetæppe med på ferie, og det voksede da også med nogle få centimeter.
Jeg er gået i gang med at strikke en taske i uld (den skal selvfølgelig valkes senere). Det skal blive til en pølsetaske. Det er sådan en opskrift der vokser frem sammen med tasken, så det er ikke sikkert den bliver ligesom billedet jeg har af den oppe i mit hovede ;-)
Jeg har lavet en del nye smykker, for jeg skal deltage i et marked i juli måned, og så skal udvalget jo være i orden. Jeg går rundt og venter lidt utålmodigt på endnu en pakke med perler fra USA. Den kommer fra en forretning, jeg ikke har handlet i før, og jeg er ret spændt på at se, om deres perler er lige så skønne i virkeligheden, som de er på billederne.


Rasmus har været kreativ i dag (også i dag). Han har lavet en hel lille by, befolket med væsener lavet af muslingeskaller. Det smitter af på hans fantasi, at opholde sig på stranden i 2 dage.

5 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Hvor ser det spændende ud med tasken, den glæder jeg mig til at føjge;-))
Og hyggeligt med Rasmus der kan sidde og hygge og være kerativ - gad vide hvor han har det fra??
Jeg er sikker på det nok skal gå dig godt på marked..jeg skal afsted imorgen, så jeg håber vejret bliver godt nok.._bare det ikke regner..

Britta sagde ...

Ja Tina, det nytter ikke at brokke sig over at Rasmus bruger en masse af mine hobbymaterialer på sine udfoldelser, for jeg får bare at vide, at det er mine egne geners skyld han er blevet sådan ;-)
Jeg håber du får en god og udbytterig markedsdag, og jeg krydser fingre for tørvejr.

Sylvia sagde ...

Å, hvor koselig det er å se din sønn sitte der å være kreativ!! Jeg synes det er så deilig når barna får utfolde seg og bruke sin egen fantasi. Jeg husker jo selv, hvordan det var. Og det er der ennå!

Så spennende det er med din taske. Jeg holder også på med en, i bølger........snart ferdig og eget design!

Tina Olsen sagde ...

Hej Britta..
Jeg savner et indslag!!!!!!!
Men måske du har for travlt??
Håber du får lyst til at skrive lidt til os igen, det er så hyggeligt at følge med i hvad du laver..
Knus skal du ha ;-))

Britta sagde ...

Skal nok, skal nok - er bare gået lidt i stå med bloggeriet - ikke med håndarbejde ;-)