onsdag den 18. april 2007

April måneds opgave.......er færdig. Det er en cardigan fra Ingelise (marts 2007 - nr. 3) i et ret tykt garn. Den bindes foran med 2 bindebånd (det står ikke i opskriften, men jeg ville hellere binde den end lukke den med en broche).


Ellers sker der ikke så meget ud over at bølgetæppe nr. 3 vokser meeeeeeget langsomt. Der bliver også brugt noget tid i haven, men i dag er det lidt for koldt til, at jeg har lyst til at komme ud og rode i jorden.

I drivhuset har jeg sået en masse forskelligt frø. Der er mest blomster, men også nogle ærter og krydderurter, som jeg skal have lavet et højbed til. Jorden i køkkenhaven er blevet fræset, og venter bare på at planterne bliver store nok til at blive plantet ud.

Min vindrueplante skyder også godt. Jeg fik den af min far for 14 dage siden. Jeg har 2 mere, der skal stå udenfor en med røde og en med grønne druer.

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

hej Britta!
pas på med de vindrueplanter! jeg har en gammel én, og det er altså det værste ukrudt jeg har kommet i kontakt med! vender man ryggen til et par dage er den vokset som et helt Törnrosehæk.
kh.fra Island
Frida

bittestrik sagde ...

Jeg skal nok være flittig med beskæresaksen Frida. De steder hvor jeg har placeret planterne udendørs, er det meningen at de skal blive kæmpestore, fordi de skal vokse op og fungere som tag for vores terasse :-)

Sylvia sagde ...

Så mange fine spirer i ditt veksthus!
Og vinstokk har også mine foreldre. En gang jeg var i Frankrike, satt vi under Pergolaen som det hadde vokst seg vindrueranker over. Druene hang over hodene på oss, og var bare til å plukke! Sjarmerende!

bittestrik sagde ...

Ja Sylvia, det er lige nøjagtig sådan noget jeg drømmer om. Nu bliver det så spændende at se, om det kan lade sig gøre i virkeligheden. Det ville være skønt.