søndag den 13. marts 2011

Genbrugsmini

Så fik jeg lavet min genbrugsmini færdig. Der er brugt RIGTIG MANGE timer, men det har været sjovt og udfordrende, og det har krævet en del kreativ tænkning.

Materialerne jeg har brugt er så vidt muligt genbrug. Jeg har dog brugt eyelets for at forstærke hullerne til samlingen af albumet. Ringe til selve samlingen. Brads til at hæfte forskellige ting til siderne. Lim, maling, hjemmelavet glimmermist, stempelfarver, embossing pulvere, crackle accents og glossy accents.

3 kommentarer:

morkaren sagde ...

Sikke et arbejde, men det er utroligt flot og fantasifuldt, du har virkelig lagt hovedet i blød og den vidio du henviser til på forummet fik jeg først øje på i dag, den er god, og lagt ind under foretrukne, jeg skal lige have lidt mere tid til at studere den. v.h. morkaren.

Thanni sagde ...

Hold op hvor er det et super skønt album!! :)..der er så vildt mange fine detaljer, så jeg skal vist ha' nærstuderet billederne lidt mere :)

Karen sagde ...

Altså Brita, jeg er vild med dit minialbum af genbrugs ting, meget af det jeg kommenterer har jeg siden glemt, men dit album vender jeg tilbage til igen og igen, tak for du delte det med os, jeg undre mig over over der ikke er flere der har kommenteret på din blog. v.h. morkaren.