onsdag den 1. august 2007

Strikkedag

Der er blevet strikket i dag. Jeg har været tvunget til at holde mig i nogenlunde ro hele dagen.
I går var jeg i København fordi jeg skulle til et møde hos min a-kasse. Da jeg steg af på Hovedbanegården skulle jeg gå ca. 2½ kilometer for at komme til a-kassens tilholdssted. Efter mødet satte jeg mig på en bænk i en lille park og nød min medbragte mad. Jeg ville gerne en tur ind og gå på Strøget, hvem ved, måske går der 5-6 år før jeg igen kommer den vej.
Jeg begyndte at traske den vej ad kanalen, men trådte så forkert på min højre fod. Jeg mente ikke det var noget særligt og gik bare videre, men efter kort tid gjorde det MEGET ondt at gå. Strøgturen måtte aflyses ØV, og jeg gik direkte til Hovedbanegården og tog det første tog tilbage til Odense.
I dag foregår al gang i halten, men jeg er ikke trist af den grund, for solen skinner og toppen vokser, og trænger jeg til et kram, ligger min lille hund lige i nærheden og siger ikke nej til lidt nusseri.

Jeg har undværet drengene i 2 dage, for de er på en lille ferie hos mormor og morfar. De skal hentes i aften, og vi skal have min livret derude: GRATIS MAD ;-)

3 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Øv altså..stakkels dig, det var synd for dig;-(..når nu du var kommet den "lange" vej til hovedstaden..
Håber det går over snart..
Og du er altså en filur, din livret er gratis mad hi-hi-ha-ha;-))

kludemutter sagde ...

Sikke noget, den lange vej for at må tage hjem igen. Æv-Bæv. Håber du får mod på at tage turen snart igen. Jeg skal faktisk derover sammen med min datter imorgen.
God bedring og nyd nu livretten !1

Britta sagde ...

Tak for de trøstende ord.
Det går da lidt bedre med foden nu, men jeg skal ikke gå for meget på den, kan jeg mærke (det er ikke nemt, for jeg har normalt ikke ro i den bageste :)
Vi fik karbonader, så det var rigtig godt.